Info 6. februar 2014

StatusBilde av lås

Nye dører til loft og kjeller
Nye ståldører er på plass i hht. brannsikringspålegget og disse har låssylindere (montert torsdag 6/2) som er tilpasset de nøklene vi benytter i dag.
Hvis noen opplever problemer med låsene på disse dørene så gi beskjed til styret så snart som mulig.
De nye dørene er utstyrt med lukkepompe og det er ikke tillatt å sette i en stoppekile slik at dørene blir stående åpne.
I øyeblikket er dørene litt tunge å åpne, men vi skal få justert dette.
Låsene på eksisterende dører til kjelleren er fjernet slik at det ikke skal bli unødvendig tungvint å komme ned i kjelleren.

 

Dørene til hovedtrappene
Som tidligere nevnt så vil den vertikale listen mellom leilighetene bli byttet med en ny list som vil være tilpasset de nye dørene. Denne listen er lovet montert uke 9 (24.-28.). Samtidig vil den gamle horisontale listen over dørene, listen med 'sukkerbitene', komme på plass.


Baktrappene
Bodene er nå brannsikret og Thorendahl AS vil avslutte arbeidet i baktrappene med å foreta fuging og maling av sårene på vegger og listverk. De tre baktrappedørene som ikke ble skiftet vil også bli malt. Styret gir nærmere beskjed til dem det gjelder.
Vi regner med at arbeidet i baktrappene avsluttes uke 7 (10.-14.), senest i begynnelsen av påfølgende uke.
Når alt dette er ferdig vil trappene bli grundig vasket.

 

Så litt 'allehånde'.....

Bilde av lyspære

Ny utelykt ved inng. A, ny taklampe ved postkassene inng. B og ny lampekuppel loft B vil være på plass onsdag neste uke.

De gamle navneskiltene over postkassene vil bli malt i samme farge som dørene og bli hengt opp i slutten av februar. Styret skal prøve å få en avtale med noen som kan ajourføre navneplatene og håpet er at vi får en fast rutine ved navneendringer (på samme måte som vi har med postkasseskilt og navnetablået ute).

VD-montasje, som er underleverandøren av alt som har hatt med dører å gjøre, vil be hver enkelt om tilbakemelding på det arbeidet som er utført med låser og dører. Når denne legges i postkassen så benytt anledningen til å gi beskjed hvis det er noe som ikke fungerer.

 

Med hilsen fra styret (Helge, Britt og Pål)

 

Tilbake