Info 31. august -13 - Om dørene

Hovedinngangsdørene

Døren leveres med fullverdig FG-godkjent låsenhet. Vår vurdering er at denne (ene) låsen er mer enn god nok for våre leiligheter. Låsen er ikke en smekklås da døren skal kunne brukes som tilbakerømningsvei.
Klikk her for beskrivelse av dørlåsen.

Dørene leveres uten postkassesprekk og det vil ikke være anledning til å ettermontere dette.
Dørene leveres uten kikkehull.
Samme farge innvendig som utvendig.
Døren leveres med vrider i messing; vrider er et krav for branndører.

Jømna AS (leverandøren av dørene) presiserer at siden dørene er brannklassifiserte så skal man ikke frese i, eller fjerne deler av døren; man skal mao. ikke ‘bygge om’ døren uten at Jømna er forespurt. Gjelder f.eks. ekstra lås eller kikkehull, men man kan sette i skruer for navneskilt ol.

Viktig:
Oppmåling av eksisterende dører vil skje torsdag og fredag 5. og 6. september. Noen må være tilstede i leiligheten eller nøkler må leveres til nabo. Hver enkelt kontaktes av VD-montasje som bl.a. noterer behov for å flytte porttelefon, brytere, ledninger etc. når de gjennomfører oppmålingsrunden.

Porttelefon, brytere demonteres samtidig med at de nye dørene installeres og monteres på nytt sted av elektriker senere samme uke.

 

Baktrappdørene:

Dette gjelder for de som bestiller ny dør - husk tilbakemelding til styret innen 11. september.

Dørene leveres med ramme og man beholder i utgangspunktet listverket på innsiden av døren; hvis listverket må skiftes så er dette inkludert i tilbudet.
Det vil være mulig å sette inn skruer i døren for å henge opp ting på innsiden.

Tilbake