Dugnad tirsdag 7. mai -19

Vi møtes i bakgården rundt kl. 1700.
Vi tar som vanlig sikte på å rydde i kjelleren og på loftet og ellers rundt omkring på eiendommen.

Vi minner om at ingenting skal oppbevares i trapperom og fellesarealer.
Alt som står i fellesarealene vil bli kastet så de som har ting og tang stående der må fjerne dette.

Hvis det er noen som har konkrete ønsker om hva som skal gjøres på dugnaden, så kontakt Britt Næsje i A, tlf 40200011.

Det er bestilt en container som plasseres utenfor porten og som er til fri benyttelse. Den blir stående der til onsdag formiddag.
Så minner vi om at spesialavfall som f.eks. maling, elektriske/elektroniske produkter, bildekk etc. ikke må kastes i containeren (dette vil i så fall bli sorteres ut og fakturert borettslaget). For den type avfall må vi benytte miljøstasjonene i nærheten, f.eks. bensinstasjonen ved Marienlyst.

Det står en god del sykler i bakgården som tydeligvis ikke lenger er i bruk. Noen har punkterte hjul, mangler hjul eller sete, eller som bærer preg av å ikke ha vært brukt på mange år.
Vi vil benytte dugnaden til å bli kvitt disse syklene for å gjøre bedre plass under skuret for sykler som er i aktiv bruk.
Hvis du selv er eier av en eller flere av disse sykkevrakene, så ber vi om at du enten merker sykkelen med navn, eller setter den i din egen kjellerbod. Ellers vil de bli kastet.

I forhaven til venstre for inngang B står det en sykkel som er låst til treet. Det skal ikke plasseres sykler i forhavene og denne sykkelen må fjernes. Hvis det ikke skjer får vi vaktmesteren til å kappe vaieren og sykkelen blir plassert i bakgården.

Hvis været tillater det vil vi ordne med mat og drikke etter innsatsen.

 

30/4-19

Med hilsen fra Helge, Britt og John